Pride Festivalen var super!

Vi hade såkul igår, tyvärr så missade vi paraden men bestämde oss då istället för att åka direkt till festivalområdet. Först när vi kom till festival området slog vi oss ned utanför i gräset och i det underbara vädret, där minglade vi runt lite eller vad man ska säga. Vi träffade en man från Bulgarien som hade en kille som bor i Sverige och sen ett gäng ungdomar som bestod av enbart tjejer i färgglada kläder, med dom hade vi jätte roligt och satt och pratade och kastade frisbee. Sedan gick jag, jojjo och marcus in på festival området för varsin öl och vem stötte man på då om inte Thomas Davies från "Simon och Thomas" :D haha! Vart helt galen  och vi fick ta kort med honom och en kram, sen insisterade han att Marcus var bög och att han verkligen måste vara det, det var så kul! Så efter det träffade vi Babsan :D och vi tog kort även med henne. Jag kommer definitivt gå dit fler gånger!
Jojjo, Simon Davies och jag :D

Och här är vi med Babsan :D
Träffade trevligt folk i korvkön! :o
Fitt hörnan :P
Vi provade på att vara brandkvinnor!
2010-08-01 @ 15:27:54 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: åh tack så snäll du är :D aha föresten älskar låten på din blogg :D

2010-08-04 @ 12:43:56
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: rastalove

Ang. URF10. kände att jag var tvungen att svara på din komentar. Jävligt synd att det blev sådär för dig och din kompis, men låt det inte hindra att komma nästa år. som du skrev, pure love. VI står över dem, fyah pon dem! Blessing /Rastalove

2010-08-09 @ 16:45:37
URL: http://rastalove.bloggplatsen.se
Postat av: Mosen

sv: tack så jättemycket :D det kommer komma tips på bloggen om ett tag, ev. idag eller de kommande dagarna. Det är bara att hålla ett öga och se efter :)

2010-08-17 @ 19:53:23
URL: http://mosens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0