Unga sommararbetare i farten!

Ringde nyss till min arbetsgivare på Arbetsförmedlingen och meddelade de veckor jag inte kan jobba, vilket blir
runt 25-26 Juli (midsommarafton)
vecka 28, 29, 30 och 31 (Tagit ledigt/landet och sen Uppsala Reggaefestival v. 31)
Igår hade jag också en intevju för Sollentuna Tidningen om unga och sommarjobb. De ställde frågor om hur viktigt det var för mig och hur jag hade gjort om jag inte fått sommarjobbet jag fått. Får se mer vad de skriver och se bilderna, tidningen kommer på tisdag. :)

Rally lydnad!

Igår var första gången på Rally-lydnads kursen. Totte var super duktig i gruppen och vart bara frustrerad någon gång. Annars var vi två super! Han tröttnade lite efter ett tag, men är det så konstigt efter en timme? Vi måste öva på hans sittande (sitt-fot) förstås för han skjuter ut rumpan ifrån mig vilket blir fel om vi skulle tävla. Så bara att öva sitta fint nu.




News babes!

Herre gu, det har hänt en del. Var med tjejerna och dansade poledancing i tisdags först och främst. Grymt kul, börjar efter sommaren förhoppningsvis. Happen a little on the boys-front också ja som klagade till emma att de va ett tag sen, däremot rädd för dickheads igen. Vissa bara är, bryr sig inte ett piss. Hittar man nåt intressant så står nån annan ivägen och inte vad ja behöver just nu... bara nån som är trogen och står vid min sida när ingen annan gör... does that guy even excist? Wonder.
Vissa saker gör en bara helt nere...
Hade att göra med en stuck up ex-brud till denna denna. ;) Blir oerhört kul på måndag då vi tydligen går "samma klass" ???! Vad ja vet går jag i AOB och inte hon... aja.
Sitter och messar lite med Caiomhe från Irland just nu :) tydligen 29 grader där och hon har bränt sig i solen. Inte så konstigt med tankte på hur vita dom är! Som mamma och gunill säger "Golumm-vit" (nästan genomskinnlig hud).
Peace out broos out there!


Single - Natasha Bedingfield

Sanna ord!

Gud gjorde kvinnan vacker och dum
Vacker, för att mannen skulle kunna älska henne
och dum, för att hon skulle kunna älska honom...

Har en ny favorit! Oh Boy!!!

Så härligt glad och sprallig låt och sångerska!
Enjoy babes!
Miss Li - Oh Boy
Miss Li herself
An other vid,
Miss Li - Gotta leave my trubbles behind

Ultra!?

Segt, läste super duktigt igår i boken a Thousand Splendid Suns och den är faktiskt riktigt bra, skulle kunna tänka mig läsa den på svenska också. Åh, sen är jag så irriterad! Började använda Clearasil Ultra facewash och stick för ett tag sen och min hy blev super fin och verkade hålla sig ren och har gjort det en månad nu kanske och då var det som att bara för att jag sa att den var så fin och ren så tror ni inte man vaknar med röda fläckar här och där? Typiskt! Why God, WHY!!!?
Annars verkar den funka pefekt, får se om det går snabbare att bli av med nu då... för jag tvättar varje dag -.- måste ha med stress eller nåt att göra?

Bowling today!

Bowlade idag med resterande av u-sek som inte var sjuka eller skadade. :) Super trevligt vare!
Sedan har jag bokat Strip-Pole prova-på på tisdagen veckac 20 för mig Elin och Jenny! Kommer också vara super kul och blåmärken kommer vi ha så hette duga. Det är efter min reggaetonträning också så kommer säkerligen ha träningsvärk. XD
Lägga mig och se på tv och läsa lite a thousand splendid suns! Mys i det här snuskvädret!

Morgonbus

Morgonbus med min älskling!
64b466a

Lite godbitar :)


RSS 2.0