Uppsala Reggae festival!!!

Biljetterna är bokade till Uppsala Reggae festival!
TAGGA TILL!

:))99999

Fiesta

Ska till mässan ikväll på en fest, tror Moreno skulle spela där och några andra dj's... kommer kännas konstigt att dansa i mässan där man varit så många gånger innan den las ned. Jag och guz ska dit i alla fall men så svårt att veta vad man ska ha på sig i det här slask vädret, mina stövlar läcker liksom in och man vill inte klaffsa ända dit i high heels som är runt 9-10 cm :o! Och kommer frysa benen av mig i strumpbyxor, aja, i alla fall så sitter jag och målar naglarna och ska snart äta innan jag börjar sminka mig och byta om. Dunkar musik så läänge! :)
Baby in da hood, whining like you wouldn't...
thhtnen

Annoying!

Sitter på graf nu och väntar på vår lärare som är försenad... känns då surt att man inte var "försenad" och hade kunnat ta en buss senare, nu var jag i skolan liksom vid 08.00 fast jag börjar 08.20 och sen är han försenad! DAMN SL...!
Huvudvärk, trött och känner mig allmänt ofräsch idag... så stör mig på småsaker känner jag just nu, men personen brevid mig sitter och biter på naglarna så att det låter! För det första tycker jag att det är såååå ÄCKLIGT! För det andra... stör det och inte nog med det, ser nog i ögonvrån att "denna-denna" sitter och sneglar på min skärm... show some respect.
Hihi smått irriterad bara. ^^ (a)
bluuuee

;(

ethhhg
Reggaeton imorn, ser verkligen fram emot det... inte direkt resten av veckan då vi byter schema på onsdag och jag har fått jordens sämsta! Helt full från 08.20-16.00... suger balle!

...

"Life still goes on even if you don't come with it...
just stop confusing me..."


Sockertopp!

Det är mitt absoluta favorit ord just nu :P sockertopp, så gulligt.
Men i alla fall :) idag ska ja på bio med sockertoppen Emil haha, vi ska se Wolfman! Så taggad! Igår såg jag filmen Precious, den var bra... dock inte grym som ja förväntat mig men mamma har beställt boken så får väl läsa den istället.:)
Fått nytt bankkort nu också! :D äntligen, mitt andra gick ju sönder, bara sprack!
Har inte så mycket att skriva egentligen, är rätt irriterad så tänker mest på en sak, små irriterande saker som personer gör och folk som typ blir sura men inte vågar stå för det utan ändrar humör när man träffas... fan that fucking piss me off for real. Så falskt! Så jäkla falskt... tycker faktiskt det är värre än om någon skulle snacka skit men sen stå för vad den sagt, då är det fan värre att inte visa om man är sur på en person utan döljer det och leker glad istället. Stå upp för er själva for Christ sake...


En låt som passar lite både till vargmannen och falskhet... :P
Vargarna väntar med Kalle Baah!

Sömn, mediakunskap och Shrek

Today:
Idag har Mediakunskapen Filmgala och alla ska klä ut sig till filmskådisar, allt ifrån Shrek till Tom Cruise och jag har faktiskt till och med en kavaljer till galan för jag och Johanna ska vara Danny och Sandy ifrån Grease :) jag är Sandy så stod igår kväll och lockade håret i en evighet, hoppas bara det är kvar nåt har sprayat det och satt upp i knut för annars åker lockarna ut så lätt eftersom jag har rätt tjockt och tungt hår. 
Skulle tagit med kamera men glömde :( får be Johanna och ta med! 
Kommer bli kul, nackdelen är att de drar över tills på resurstiden och jag ska jobba ikväll så jag kan tycka att det kan va rätt skönt att va hemma och ta det lugnt emellan. Jag slutar alltså fyra idag men får se ifall ja drar lite tidigare men Baksmällan är ju rolig. :D
Last Night:
Alltså förstår inte att det ska va så svårt att sova... min sömn är helt fucked eller nåt och jag har inte vänt på dygnet eller nåt men jag kan vara trött hela dagen och trött på kvällen och så somnar jag ändå hyffsat tidigt men vaknar alltid ett flertal gånger och kan inte sova och när man väl sover så är det nåt annat, som i natt då jag vaknade och hade fruktansvärt ont i magen igen... ett till av dessa "krampanfall" eller vad det är. Tog en tablett i alla fall men vet inte om det hjälper för nu kändes det som det blev bättre av att bara röra lite på sig. Sen vaknar man och är pigg sen blir man helt slut igen.... gosh tur att jag jobbar ikväll för då sover jag som bäst efter, nackdelen är att man blir seg på morgonen av träningsvärk eller dylikt.
hejdjaAFS

This shit is so fail

Sitter på min lunchrast och skriver detta nu och skulle loggat in igår kväll för att skriva något helt annat men det enda som var i åtanke var detta (ursäkta mig) förjävliga elände med Blogg.se och det gick i överhuvudtaget inte ens att logga in... kom in en gång! tog ca. 3 min att bli inloggad och väl där så dog sidan och felmedelande kom upp... och detta var inte pga av mitt nätverk eller något sådant...bara på blogg.se..... DAMN YOU

gffhfh

Oväntat möte i Lördags

Var ute och red på Musse i lördags ju och vi var på väg mot jästfabriken, KåKå och vem om inte annat råkar dyka upp då? När man är som fräschast ever! Jo grabben i mössan, han som jag fortsätter se överallt och det enda jag vet är hans förnamn. Why why? Tycker bara det är lite konstigt men spännande haha han kan gärna fortsätta stalka mig mohaha XD driver när men det var kanske inte nån person jag velat mött i det läget.
Valentine's day,
min alla hjärtans dag var väl inte den bästa... ja menar... höjdpunkten på dagen var fika med Emil annars var det mest deprimerande att gå på bio och sen bara hem och sova... var nog inte det som störde mig men jag vet inte riktigt, något var inte helt okej.

Alla hjärtans dag!<3

Japp idag är det alla hjärtans dag... vilket betyder??
Ja, typ inge jätte speciellt... träffa nära och kära bara och inte så mycket mer med det. Ni kanske tycker jag är jätte oromantisk nu, well det är trots allt på en söndag, sämsta dan och har aldrig riktigt haft någon på någon alla hjärtans dag innan så därför är det lite som det är och jag uppskattar små trevliga kommentarer mer när de kommer spontant i vardagen när man behöver dem som mest.  I alla fall ska jag träffa Emil i centrum för en fika för jag och André hann aldrig riktigt ses igår och inte jag och Emil heller så tar mig tid nu. Det ska bli riktigt mysigt för vi har en del att ta igen han och jag. Det blir säkert Wayne's eller nåt :D favvo!
Sen ikväll ska jag på bio med päronen och bror, vi ska se Edge of Darkness med Mel Gibson, såg trailern nyss och den verkar super :) även fast ja inte är så förtjust i biografer så ska väl de funka i en timme och 56 min.

:)

Kom precis hem från stallet typ och sitter nu och messar med Andrew för att höra om de blir fika och när ^^ Om inte nu så ska jag vidare till andra stallet och rida Musse (Musketär) för Sofie kunde inte så det ska bli kuligt. Tänkte bara värma mig lite först. Det vart ett stort bråk idag i stallet mellan två av privatägarna :o knaaas, kanske kommer mer detaljer sen får se. Mamms kom nyss hem så jag får skjuts till stallet och hon ska gå med :)

Ye little laugh

Sitter nu i studion och tänkte att jag bara kände för att skriva lite. Skulle egentligen haft extra matte men verkar inte som Sofia är här... ringde och knacka men fick inge svar så here I am. Var riktigt glad och pigg imorse, kan bero på att fredagar är den enda dag jag inte vaknar och undrar när klockan ska ringa, därför var det på ett sätt rätt skönt och vara sjuk... slippa alla kraven och bara dega. Stress stress och stress, inte för att många förstår min stress men det är oftast inte i skolan den kommer ifrån... hemma, kompisar och utöver det läxor... Jag själv skulle säga att jag är rätt duktig på att göra mina läxor men måste erkänna att pressen kommer ifrån att jag alltid är uppbokad från fredag till söndag eftermiddag. Och vissa gör det inte enklare, vissa försöker ge mig dåligt samvete och andra bara glider med och antar att jag alltid ska va den som hör av mig... icke icke. Men nu har jag tagit beslutet att jag och Andrew måste ses, länge sen... väldigt länge sen och han var trots allt den som alltid var äkta av dom alla. Tror ni förstår, men alla kändes så ytliga och vet inte, bara oäkta. Så watch out, me life is takin' a turn.

Måste bara berätta om något som fick mig att le största leendet idag, älskar människor som kan vara trevliga och allmänt utåtgående även fast de kanske inte känner den andra personen i fråga. Men i alla fall, det stod två tjejer och dansade i C-korridoren... känn er träffade. Och såg att det stod en kille bakom dem som hukade sig något vid sitt skåp för att undvika en armbåge i ansiktet av de flaxande tjejerna och det första jag tänkte var liksom "wtf? är det en koreografi ens?" Men jag smet smidigt förbi både dem och killen. Killen visade sig ha skåpet brevid mig... har aldrig sett honom förut, skumt. Men jag öppnade skåpet lite för att dra ut min jacka, Rudbeck's skåp är nämligen sämst för man kan inte öppna de för mycket för då kan "grannen" inte öppna sitt och då är man  i vägen, men killen måste sett att jag kollade över axeln på tjejerna som dansade konstigt och jag gjorde väl nån liten min som ja inte tänkte på, men killen vände sig typ emot mig och bara gjorde ett smått litet förstående skratt eller mer som ett "hehe" och lite smått generad nästan lät det som. Det var urgulligt, han är en sån kille jag annars aldrig skulle lägga märke till men det där fick mig bara att le. Jag måste säga att jag är inte van vid att killar jag aldrig pratat med kollar mig i ögonen och bara med ett skratt så fattar man vad de menar och håller med till hundra. Tack grabben breve du upplyste min dag!

Reggaeton träningspass

Var i Akalla med Emms i måndags och vi gick vårt provpass på Positive Movement. Vi valde att gå reggaeton nyb. och vilket pass säger jag bara! Styrka och smidighet så det bara sjöng om det, men det var så skönt! Sen så dansade vi såklart också men tydligen går nybörjargruppen mest ut på att bli stark och smidig så att man orkar och jag hoppas det ger resultat för vilken träningsvärk jag fick i rumpa, buk och lår. Man måste hålla en låg "position" hela tiden så det tar verkligen i benen.
Hoppas också på att det ska kunna förbättra mina dans moves ;)
Värt att pröva på! Det var grymt kul och man tränade hela kroppen!

Peace!
A-Live Club - Reggaeton - DJ Franky - 27/06/2008 by R.VIEIRA PHOTO.

RSS 2.0